1

Enviar fotos

Atenção: Imagens retiradas da internet possuem direitos autorais e estarão sujeitas a remoção caso seja comprovada a devida autoria. Dúvidas? Consulte nossos termos de uso.

logomarca cybercook

Chocolate Crispy Bars

Já Fiz

Ingredientes (5)

Como Fazer

  1. 1.
    Line 9-inch (2.5 L) square metal cake pan with parchment paper; set aside.
  2. 2.
    In large heatproof bowl over saucepan of hot (not boiling) water, melt bittersweet chocolate with butter; remove from heat. Stir in cereal and half of the peanuts; press firmly into pan. Press remaining peanuts firmly onto top. Drizzle with white chocolate. Chill until barely firm, about 30 minutes. With serrated knife, cut into bars. Chill until hard; recut bars. (Make-ahead: Wrap and refrigerate in airtight container for up to 2 weeks or freeze for up to 1 month.)
http://www.cbc.ca/bestrecipes/2010/10/chocolate-crispy-bars.html

Por: Daniela Leão

Você pode gostar...

Chocolate Quente

Chocolate Quente

Por Cinthia Bracco

Pudim Gelado

Pudim Gelado

Por Cybercook

Pudim de Leite Condensado

Pudim de Leite Condensado

Por Danielle Nascimento

Brigadeiro

Brigadeiro

Por Mariangela Ferreira

Mousse de Maracujá

Mousse de Maracujá

Por Michella Spiguel

Comentários (0)

Receitas com chocolateDocesChocolate

Chocolate Crispy Bars